U bevindt zich hier:

Antisnurk beugel tegen snurken en slaapapneu

Ortho-flex  biedt u een aantal beproefde oplossingen voor patiënten die lijden aan snurken of slaapapneu. Wij hebben een team van technici die zijn opgeleid en gecertificeerd voor de vervaardiging van divese antisnurk beugels. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met ons laboratorium. 

Wij werken samen met een aantal vaste behandelaars (tandartsen/orthodontisten/kaakchirurgen) in Nederland. Neemt u gerust contact met ons op, dan kijken wij welke behandelaar het dichtst bij u in de buurt zit. U heeft vast nog meer vragen die u dan ook kunt stellen. Zo wordt het hele plaatje voor u wat duidelijker. Ortho-flex is een gecontracteerde partner van diverse Zorgverzekeraars.

Wanneer u een slaap apneu index heeft van tussen de 5 en 30 ahi wordt uw mra normaliter vergoed. Doorgaans verwijst de huisarts u door naar de kno arts en/of slaaplaboratorium. Daar ondergaat u een zogenaamde slaaptest. Soms kunt u deze test thuis doen. Komt u in aanmerking voor een MRA dan zal een specialist uit het slaapteam u deze MRA aanmeten. Ortho-flex maakt MRA's voor diverse ziekenhuizen en specialisten verbonden met slaap laboratoria.

Heeft u al een slaaptest gedaan maar nog geen behandelaar gevonden die u de MRA kan aanmeten? Neemt u dan contact met ons op en wij gaan op zoek naar de dichtstbijzijnde gecontracteerde behandelaar. Ortho-flex heeft vele jaren ervaring met het vervaardigen van antisnurk apparatuur. Wij maken diverse uitvoeringen. U kunt eventueel met uw arts of tandheelkundig behandelaar bespreken wat de verschillen tussen de verschillende uitvoeringen zijn en welk apparaat het beste bij u zou passen.

Neem contact met ons op
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!
Verzenden
Ortho-Flex
Nijverheidsweg 15
7471 EW Goor
T: +31 (0)547 27 16 90
F: +31 (0)547 26 00 19
info@ortho-flex.nl

Kanaaldijk 29
5683 CR Best
T: +31 (0)40 242 40 38
F: +31 (0)40 248 19 03
info@orthoflexbrabant.nl

Ophaalverzoek indienen

Teamviewer